TYPO3-HOSTING

Wij weten wat het betekent om een TYPO3 website te hebben. U weet wat er voor nodig is om een TYPO3 website te creëren en beheren.

Cobytes heeft de kennis en ervaring die nodig is om uw website optimaal te laten functioneren. Wij staan naast de hosting van uw website ook voor de verzorging en optimalisatie van uw website. Door samen met u in kaart te brengen welke diensten u van ons verlangt en door bereikbaar te zijn wanneer u ons nodig heeft, staat Cobytes niet voor hosting, maar voor gastheerschap.

Samenwerken!

Een goede gastheer weet wat zijn gast van hem verlangt. Omdat u in een vorig stadium gekozen heeft om met TYPO3 te werken, heeft u bewust de keuze gemaakt voor een duurzame en vaak geavanceerde oplossing.

Wanneer uw TYPO3 website optimaal functioneert, biedt het u de gelegenheid uw bezoeker eveneens optimaal te bereiken. Cobytes is uw ideale partner om achter de schermen uw website zo goed als mogelijk te laten functioneren.

Daarnaast stellen we diverse diensten beschikbaar die als maatpak over uw vraagstuk vallen. Hosting, support, troubleshooting en beheer; stuk voor stuk zijn het diensten die we in samenwerking met u en uw leveranciers aanbieden. En niet alleen wanneer u hier allerlei vage contracten voor afsluit, maar simpelweg opgenomen in de Service Level Agreement. Zoals een goede gastheer betaamt.

TYPO3 logo
Cobytes logo

Wat een gastheer niet kent, dat host ‘ie niet.

Daarmee willen we zeggen dat het team van Cobytes – dat uitermate bereikbaar voor u klaarzit – enkel uit doorgewinterde TYPO3 kenners bestaat. Onze gebundelde kennis gaat veel verder dan de kennis van aanbieders en partners waar u tot nog toe mee in zee bent gegaan. Door een op maat gemaakt Service Level Agreement met Cobytes aan te gaan, haakt u automatisch aan in ons netwerk, wordt er zelden tot nooit een probleem aan een externe partij uitbesteed en ligt de handelingssnelheid dus vele malen hoger. Problem? Problem solved.

Een goede gastheer kent zijn gasten.

Zo kent Cobytes de TYPO3 website van een dertigtal Nederlandse gemeenten. Simpelweg omdat we deze gemeenten in de afgelopen jaren aan ons portfolio hebben mogen toevoegen. De kennis die we hierbij hebben opgebouwd, brengen we in toekomstige partnerschappen uiteraard ter tafel. Dat schept bij ons vertrouwen in onze expertise en we kunnen ons zo voorstellen dat dit voor u ook geldt!

MariaDB Logo
Nginx
Varnish
Redis
Solr
Elastic

Jeroen, uw gastheer

Al ruim 10 jaar nauw betrokken bij de TYPO3 community en heer en meester in het hosten van dit CMS.