MAGENTO-HOSTING

Een Magento-webshop stelt zware eisen aan de hosting. Een veelvoorkomend probleem bij webshops is een lange laadtijd van een pagina. Een homepage met veel producten kan in veel gevallen voor problemen zorgen.

Trage shop? Varnish is het antwoord!

Door een Magento-webshop te voorzien van Caching kan de laadtijd van een pagina aanzienlijk verlaagd worden. Zowel voor Magento v1 als Magento v2 bieden wij ondersteuning bij de implementatie van caching.

Ook als u niet op ons platform host kunnen wij uw ontwikkelaars bijstaan bij de implementatie van Varnish en Redis cache.

Magento logo
Cobytes logo

Magento-cluster

Is uw shop zijn traditionele server ontgroeid? Cobytes levert CLUSTER­HOSTING waarmee we uw shop optimaal online kunnen houden hoe groot het aantal bezoekers ook is. Een cluster oplossing is schaalbaar en kan eindeloos met uw shop meegroeien doordat alle componenten van het cluster naar behoefte kunnen worden opgeschaald.

Service Level Agreement

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In varius ullamcorper nisi, id placerat ipsum ultricies in. Ut eget vehicula nunc. Donec blandit, elit vitae ullamcorper varius, quam leo maximus sapien.

Hosting SLA Magento SLA Enterprise SLA
Altijd inbegrepen Extra af te sluiten Extra af te sluiten
Hosting Support
Support op applicatieniveau
Algemene Support Tijdens kantooruren Tijdens kantooruren 24/7
Responsetijd Maximaal 4 uur Maximaal 4 uur 2 uur tussen 9-23 uur
Oplostijd Maximaal 8 uur Maximaal 8 uur 4 uur tussen 9-23 uur

Heeft u nog vragen?

Contact

Nginx
Varnish
Redis
Memcached
MariaDB

Stop met shoppen!

Cobytes weet hoe belangrijk het is dat uw winkel open blijft. Kevin staat 24/7 klaar om samen te werken met uw ontwikkelaars.